Home > prijs vaststelling

Een ontwerp/kledingstuk van JoseVeldkamp is niet zomaar een item uit de winkel.  Er gaat meer aan vooraf dan alleen stof laten zien en vervaardigen.

Als je in het atelier komt zul je verbaasd zijn over de creativiteit, kleuren, ontwerpen en vooral de stoffen. Speciale dessins, aparte materialen, bijzondere assecoires etc.

Kennis maken, praten over wat je mooi vindt, wat je normale smaak is, waar je zelf naar toe neigt om te dragen en welke kleur je normaliter draagt. Dit alles is voor haar van belang om een beeld te vormen van de vrouw die bij haar is. Uiterlijk, maar ook wie je bent. Ben je een zeker en assertief type of ben je juist ingetogen, iet wat verlegen. Waar heb je een ontwerp voor nodig. Een speciale gelegenheid of zomaar voor elke dag?

Meestal komt Jose met iets anders wat je zelf verwacht, qua kleur en vorm, afwijkend van je normale patroon, maar soms ook niet. Blijft ze in je eigen comfortzone.. Soms ziet ze het gelijk voor zich, maar ook moet ze er een nachtje over slapen of een wandeling maken. Jij neemt dan deel uit van haar gedachten en ziet ze je inmiddels lopen in datgene wat ze voor je zal ontwerpen.

Alles is succes gegarandeerd, dat weet ze inmiddels uit alle reacties. Of het nu een gewone jurk is of een haute couture stuk.

De prijs van een ontwerp is afhankelijk van de materialen welke  gebruikt worden, de stof, de assecoires, denk hierbij aan veren, knopen. Ook wordt er een patroon op maat gemaakt, meestal vaker te gebruiken door het aan te passen of andere stoffen te kiezen zodat het direct een andere look heeft.

Niet zomaar een item uit de winkel dus. Een speciaal uniek ontwerp waar niemand anders mee kan pronken. Alleen jij.

Benieuwd naar de prijsstelling?. Een tricot jurk is vanaf 89 euro, een princessenlijn jurk vanaf 159 euro, een jas vanaf 179 euro. Maar een jurk kan ook 500 euro kosten en misschien zelf wel 800 euro. Alles afhankelijk van de tijd die ze nodig heb om te jurk te ontwerpen.Een herenoverhemd is exclusief de stof 119 euro.

Kom je op bezoek dan bespreken jullie het in detail, maak ze eventueel een schets en laat alles zien wat er nodig is.

Je bent van harte welkom!

Heb je een groep vriendinnen of collega’s die ook graag kennis willen maken met haar manier van werken en een uniek ontwerp willen, laat het weten. Dan wordt er een gezellige avond gepland.

Mijn ontwerpen maakt ze met behulp van het Lutterloh systeem.

Maak je zelf kleding dan kun je dit pakket ook  bestellen.  een totaal pakket is 125 euro.

Graag tot ziens :)

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*