Home > WEBSHOP > Jose > de trend voor aankomend voorjaar

Espadrilles..  Zoals jullie inmiddels weten heb ik een aantal jaren in Frankrijk gewoond. Elke zondagmorgen is er in Salernes, het dorp waar ik gewoond heb , een provencaalse markt. Daar staat ook een stoffenkraam, vooral stoffen voor het opvrolijken van het interieur. Dessins zoals Lavendel, Klaprozen in vrolijke kleuren zijn volop aanwezig.

Afgelopen zomer ben ik 2 maanden in Salernes geweest. O.a. voor het maken van de collectie voor de modeshow die inmiddels alweer achter de rug is. Midden in de zomer bezig met winterstoffen die uit Duitsland en Portugal komen.

Zo loop ik de laatste week dat ik er ben over deze gezellige markt en valt mijn oog op een stof vol met espadrilles. Rode, gestreepte, zoals op de foto , geprint op een ecru kleurige achtergrond in een lichte katoen.. Ik was er meteen weg van en de creaties vlogen weer door mijn gedachten. Zoavenbroek, lange jas, kokette jurkjes.. maar ja, weer een investering.. uitstel dus.

Vandaag heb ik de betaling gedaan voor 10 meter stof. Ik kan niet wachten tot de stof binnen komt. Een foto volgt zodra het pakket bij mijn atelier wordt afgeleverd! Heerlijk! De lente en zomerzon komen eraan… Uiteraard wil ik niet alleen  genieten. Lijkt u het ook wel wat, een uniek kledingstuk wat bij u past in deze vrolijke stof? Laat het me weten door te reageren, dan neem ik contact met u op zodra de stof binnen is.. Tot gauw!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*