Home > WEBSHOP > Jose > last minute bruidsjurk

Afgelopen vrijdag, 10 oktober, was de grote dag voor 1 van mijn klanten, het huwelijk..

Ongeveer 6 weken geleden kwam een mooie dame ( niet van de foto, deze zal ik later publiceren) bij mij informeren of ik ook trouwjurken kan maken. Voor mij is elke jurk een jurk, dus mijn antwoord was ja.

We hebben haar wensen besproken, ze heeft me een aantal voorbeelden laten zien waarvan de foto heel goed weergeeft wat de basis jurk moest zijn en uiteindelijk is geworden. Tevens wou ze er graag een kanten top overheen met accenten aan de mouwen en hals.

Een hele uitdaging dus.

Baleinen zijn in zo een prachtige jurk de wondermiddelen, met behulp van Alex Hospers welke mij in deze techniek heeft geadviseerd en eigen heeft gemaakt. Deze baleinen heb ik zodanig erin gezet dat het tevens heeft gediend als bustier.

Afgelopen vrijdag ben ik bij haar geweest om de kanten top aan de jurk te bevestigen .

Ik kan wel zeggen dat ik trots ben op het resultaat en voor mijn gevoel kan ik nu heel wat meer uitdagingen aan.

Toevalligerwijs was er op dezelfde datum, maar een andere trouwerij, een moeder van de bruid gekleed in een creatie van mij. Ze appte me gisteren, dat ze zoveel complimenten heeft gehad. Daar doe ik het ook voor… dat vrouwen zich mooi voelen en mooi gevonden worden!

Uiteraard wil ik jullie lezers vragen, ga je trouwen? ben je binnenkort mama van een bruid, of weet je iemand die nog opzoek is en graag advies nodig heeft? Laat het me weten :) We komen er gegarandeerd uit!

PS de fotos van de grote dag zijn gemaakt door Nicole Mak van Elanproducties

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*